CineNoord:  film midden in de wijk voor jong en oud

   

Steun ons!

Word donateur van CineNoord
De inkomsten van Stichting CineNoord hangen grotendeels af van de Gemeente Rotterdam en fondsen. Als gevolg van onder anderen bezuinigingen is het steeds moeilijker om via deze weg inkomsten binnen te halen. Om minder afhankelijk te zijn van bovengenoemde steun, willen wij inkomsten uit andere bronnen halen. Dit willen wij bereiken door middel van donaties en sponsoring. Iedere steun van onze bezoekers is dan ook van harte welkom.

U kunt een eenmalige gift doen door een bedrag naar keuze over te maken op rekening NL65 RABO 0135 9587 41 ten name van Stichting CineNoord. Met uw steun zijn wij in staat om het huidige programma uit te voeren en nieuwe programmaonderdelen te ontwikkelen. CineNoord is verder aangemerkt als culturele ANBI. Dit betekent dat uw gift, zowel particulier als zakelijk, u een belastingvoordeel kan opleveren. Meer leest u hierover op de website van de Belastingdienst.

Wenst u meer informatie over CineNoord of doneren, neem dan gerust contact met ons op.

Word sponsor van CineNoord
Het programma van Stichting CineNoord richt zich primair op de meer dan 50.000 inwoners van Rotterdam-Noord e.o. Wij zijn dan ook op zoek naar lokale ondernemers die betrokken zijn bij hun omgeving en CineNoord willen steunen. Er bestaan diverse sponsorpakketten. U bent al sponsor vanaf € 100,- per jaar.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.