do 1 oktober - 20:00 uur
  Les misérables


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen avondfilms
Normaal € 4,-
Rotterdampas: 1x gratis, daarna onbeperkt 25% korting


Tickets - Reserveren verplicht
Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf uw kaarten te kopen. Dit kan alleen via de website van Studio de Bakkerij, via deze link:Tip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen er kaartjes vrij.


Deze film is onderdeel van de themalijn On-gelijke kansen. Over de hele wereld komen steeds meer verhalen van kansenongelijkheid naar buiten. In vier recente films kijken we naar het menselijke verhaal achter deze problemen.

Les Misérables
Stéphane heeft net Cherbourg achter zich gelaten om zich aan te sluiten bij de brigade die zich bezighoudt met de criminaliteit in Montfermeil. Hij wordt op sleeptouw meegenomen door zijn nieuwe ervaren collega's, Chris en Gwada. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de diverse groepen in de wijk. Wanneer ze tot een arrestatie overgaan, bevinden de drie mannen zich in de grote minderheid en worden hun handelingen bovendien gefilmd door een drone.

drama, 2019, Ladj Ly, 102 min, 16+
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld


voorprogramma: Noorddocs
In het voorprogramma is de eerste aflevering van het filmproject Noorddocs te zien, waarbij bijzondere verhalen van Noorderlingen worden gefilmd. Elke maand gaat een nieuwe film in première in het voorprogramma van CineNoord. Met deze keer het thema wonen. We nodigen alle wijkbewoners uit die op een of andere manier bij de film betrokken zijn om te komen kijken. Er is een korte introductie met een host die de bewoners interviewt voor de zaal.Meer info over het filmproject op de website noorddocs.nl