wo 9 december  -  workshop 13:30 uur - film 15:15 uur  
  De regels van Floor
  Deze voorstelling is verplaatst van 18 november naar 9 december!  


TRAILERWORKSHOP FILM


Voorafgaand aan elke jeugdfilm vindt een filmworkshop plaats voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Met deze week:

VAN BOEK NAAR HET WITTE DOEK


De Regels van Floor is gebaseerd op de boeken van Marjon Hoffman. Leer samen met scenarist Lotte Tabbers tijdens deze schrijfworkshop hoe je een scenario schrijft voor een serie. Wat heb je nodig? Gebruik je alles wat in het boek staat? En hoeveel mag je eigenlijk zelf verzinnen?

Na de workshop krijg je drinken en wat lekkers en kun je heerlijk bijkomen tijdens het kijken van de speelfilm in de filmzaal.


Lotte Tabbers


Kosten: € 8,-
(De prijs is inclusief toegang tot de hoofdfilm. Rotterdampas niet geldig)
Tijd: 13:30 - 17:00 uur
Voor de workshop moet je je vooraf inschrijven via deze link:Voor meer info over Filmkids workshops klik hier.


De regels van Floor

Floors regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen van een meisje van tien. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? En wat als je beste vriendin een krentenbaard heeft en jij er ook eentje wilt? Floor heeft het allemaal meegemaakt.

Schrijfster van de populaire serie Lotte Tabbers opgegroeid in Rotterdam Noord kiest haar 5 favoriete afleveringen speciaal voor CineNoord Filmkids. Altijd al meer willen weten over de behind the scenes bij De Regels van Floor dan is dit je kans!


Entree: € 3,-
Met Rotterdampas: 1x gratis, daarna onbeperkt 25% korting
Tijd: 15:15 - 17:00 uur

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf uw kaarten te kopen. Dit kan alleen via de website van Studio de Bakkerij, via deze link:Als je je inschrijft voor de workshop hoef je geen los filmkaartje te kopen.