do 16 jan  -  19:30 uur - inloop met soep om 19:00 uur  
  Door de ogen van Azzedine Karrat


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen Door de ogen van

Normaal € 7,50
Rotterdampas: € 5,-


Tickets

Reserveren voor het programma Door de ogen van. kan alleen via de website van Studio de Bakkerij:
Een avond lang kijken we door de ogen van een spraakmakende buurtbewoner. Elke maand is er een andere gast die filmfragmenten en de hoofdfilm kiest en die wordt geïnterviewd over de achtergronden van zijn/haar keuzes en deze keer is dit Azzedine Karrat.

Azzedine Karrat (1987) heeft Marokkaanse roots. Op zijn 12e jaar is hij naar Nederland gekomen en heeft zich gevestigd in Rotterdam-Noord. Azzedine is imam & theoloog. Hij heeft nogal wat studies gevolgd: Koran en Qiraatwetenschappen, Bachelor Islamitische Theologie (IUR) en een Master Islamitische Geestelijke Verzorging. Hij is voormalig hoofdimam van de Essalam moskee Rotterdam, Docent op Islamic University of Applied Sciences Rotterdam & trainer.

“Nederland is het land waar iedereen mee moet doen. Het realiseren van een gezonde samenleving is onze collectieve plicht. Iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen aan een mooier Nederland. Vanwege de diversiteit die aanwezig is geloof ik dat hier iets moois en speciaals uit kan komen. Het samenbundelen van de krachten in zowel voorspoed als in tegenspoed zal de samenleving alleen maar weerbaarder maken. Een schilderij kan niet enkel en alleen uit één kleur bestaan. Juist dankzij de verschillende kleuren kan iedereen het schilderij bewonderen vanuit zijn eigen smaak”.

De Hoofdfilm die Azzedine heeft gekozen is de politieke thriller The International (2009) van regisseur Tom Tykwer.

Planning
Door de Ogen Van is een avondvullend programma.
Om 19:00 uur inloop met soep om 19:30 uur aanvang film programma.

Entree: € 7,50 – met Rotterdampas € 5,-